Abonneren  Inloggen

Fespa 2017: Vervagende grenzen tussen Print en Sign

28 augustus 2018
Premium

De Fespa-organisatie had in 2017 alle hallen van de beurs in Hamburg nodig om de exposanten te huisvesten. Steeds meer leveranciers hebben vertrouwen in de uitdijende markten van grootformaat print en sign. Print en Sign groeien dan ook naar elkaar toe. Een overzicht van de belangrijkste innovaties.

Dat de grenzen tussen sign en zeefdruk en grafische drukwerkproductie vervagen, was duidelijk zichtbaar op de stands van Ricoh en Canon, waar het reguliere grootformaataanbod zij aan zij werd getoond met A3+ productieprinters. Dat bekende namen uit de drukkerijwereld, zoals Agfa, Canon, EFI, Fujifilm, HP en Ricoh hier aanwezig zijn, is op zich al een signaal. Van dit zestal is Ricoh the new kid on te block. De anderen


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren