Abonneren  Inloggen

Christian van Thillo, ceo De Persgroep: 'Zestig procent van onze winst komt uit kranten'

3 september 2018
Premium

'Er zijn mensen die zeggen: "Van Thillo je bent conservatief, je hebt nog te veel papier". Dan zeg ik: "Het zal mij een worst wezen". We kiezen voor de meest aangename wijze voor onze lezers, kijkers en luisteraars. Vaak is dat print.'

Ja, ook Christian Van Thillo kijkt Netflix. Als eigenaar van De Persgroep is hij indirect ook eigenaar van de commerciële Belgische TV-zender VTM. 'Als mensen dankzij technologie de vrijheid krijgen om te kijken wat en wanneer ze willen, gaan ze dat doen. Ik dus ook. Daarnaast blijven wij ook sociale wezens. We kijken nog altijd graag samen naar televisie. Het verschil met vroeger is dat we onze programma’s via alle platforms distribueren, live en on-demand. De


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren