Abonneren  Inloggen

Matthys investeert in nieuwe drukpers en voedselveiligheid

3 februari 2021
Premium

Bij de Grafische Groep Matthys in het Belgische Turnhout moet in juli 2021 een gloednieuwe drukpers draaien. Ook gaat de onderneming voor het behalen van de BRCGS-standaard om voedselveilig vouwkartonnage te verwerken. Deze inspanningen brengen een investering van een kleine 3 miljoen euro met zich mee.

Grafische Groep Matthys De Grafische Groep Matthys staat bekend om het drukken op zelf op papier en karton aangebracht koudfolie. Deze techniek geeft een luxe uitstraling aan het drukwerk en dankzij de bijzondere combinaties van de soorten folie, de full colour kleuren en pms tinten realiseert de drukker bijzondere effecten. Koudfolie-


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren