Abonneren  Inloggen

Genoeg kansen voor print in de multimediale wereld

5 februari 2021

Drupa, de grootste printbeurs ter wereld, publiceert in de aanloop naar de digitale Drupa-editie in april 2021 een reeks artikelen onder de noemer Essentials of Print.

PRINTmatters pikt er met regelmaat eentje uit. In de komende editie van ons magazine lees je het vertaalde en bewerkte artikel van Knud Wassermann, hoofdredacteur van het Oostenrijkse Die Graphische Revue. Hij gaat in op de vraag welke rol commercieel drukwerk en tijdschriften in de toekomst spelen. ‘De toekomst van commercieel en uitgeverij-drukwerk ligt voor een groot deel in ‘individualisering’ - de data die dit aanstuurt is online en vormt de basis voor print 4.0.’

Hele artikel lezen? Vraag een gratis proefnummer aan en ontvang ons magazine!

Gratis proefnummer aanvragen