Abonneren  Inloggen

Extreme sticker in de Sign Special

31 januari 2022

Het Rotterdamse Cubord Signmakers plakte voor dit ontwerp maar liefst 2200 m2 geperforeerde one way vision folie op de ruiten. Een uitgebreid interview met de makers lees je terug in de aankomende Sign Special van PRINTmatters.

Deze actie was vanwege het 25 jaar sponsorschap van Nike aan de KNVB. In de sign-editie van PRINTmatters magazine pakken we flink uit met signartikelen. Naast mooie cases als bovenstaande geven ook ondernemers en vertegenwoordigers van brancheverenigingen geven hun visie op de marktontwikkelingen.

Profileer je bedrijf

Een uitgelezen kans om je bedrijf te profileren. Ondernemers en leveranciers die geïnteresseerd zijn om zich met hun activiteiten in deze editie te profileren kunnen contact opnemen met:
Jolanda de Graaf: 0031 (0)6 29 25 91 19
jolanda.de.graaf@managementmedia.nl

Andere specials in 2022:

3: Vakdag
4. Personeel
5: Veredeling
6: Labels
7. Verpakkingsdruk
8: MVO