Abonneren  Inloggen

Buroform lanceert INKOprint.be

21 april 2022

De Mechelse drukkerij Buroform lanceerde recent INKOprint.be, een nieuw digitaal marketingplatform dat volledig focust op web-to-print. Een tijds- en kapitaalintensief project dat 28 maanden in beslag nam.

De drukkerij biedt momenteel al brand portal aan voor bedrijven met meerdere filialen. Met BAAS, ofwel Buroform-as-a-service, wordt al het communicatiemateriaal op één locatie verzameld en beheerd. Elk filliaal kan zo eenvoudig uniform huisstijldrukwerk bestellen. Nu komt daar INKOprint.be bij, een online platform dat Buroform ontwikkelde om het bestelproces te vergemakkelijken.

Jesse Marynen

Beleving is helemaal anders

‘Je kan INKOprint.be zien als een webtech e-commerce shop die hoogwaardig drukwerk bestellen sneller, gemakkelijker en toegankelijker maakt’, vertelt chief print officer Jesse Marynen van Buroform. ‘De beleving is helemaal anders dan die van een standaard online drukkerij. Het platform begeleidt je op een transparante en overzichtelijke manier door de verschillende drukopties. Bovendien biedt INKOprint.be alleen maar premium producten aan, omdat alles gelinkt is aan Buroform.’

Lees een uitgebreid interview over INKOprint met Marynen op Bloovi.

Bron: Bloovi