Abonneren  Inloggen

CCE International terug in München

1 december 2022

Van 14 t/m 16 maart 2023 is het beurscentrum van München in Duitsland the place to be. Daar vinden op dat moment gelijktijdig drie beurzen plaats: de 6e internationale beurs voor de golfkarton- en vouwkartonindustrie CCE International 2023, InPrint München en ICE Europe.

CCE International 2023 richt zich op kopers en gebruikers van technologie uit de golfkarton- en kartonindustrie en hun doelmarkten, zoals fabrikanten van dozen en dozen, leveranciers van kokers en kernen, verpakkingsontwerpers, fabrieksmanagers, technische ingenieurs en bedrijfsleiders. Tijdens InPrint München komen toonaangevende printtechnologieleveranciers bijeen om hun nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitaal, inkjet-, zeefdruk- en speciaaldrukwerk te presenteren. Op ICE Europe kunnen leveranciers en gebruikers van machines, systemen, materialen en accessoires voor het verwerken van materialen op rol zoals papier, folie, film en non-wovens elkaar ontmoeten.

‘Met de voortdurende technologische ontwikkeling van machines, processen en systemen voor de productie en ombouw van golfkarton en vouwkarton is digitalisering in het afgelopen decennium een belangrijke drijfveer in deze branche geworden. CCE International is een belangrijk platform dat leveranciers van materialen, machines, technologieën en accessoires de kans geeft om hun producten te presenteren aan een gericht publiek. Het is een omgeving waarin innovatie gestimuleerd wordt, door het directe contact van fabrikanten en gebruikers van nieuwe toepassingen’, zegt Patrick Herman, Event Directeur Converting, Paper & Print Events, namens Mack-Brooks Exhibitions. ‘Met zijn unieke focus op golfkarton en vouwkarton heeft CCE International zich gevestigd als Europa's toonaangevende ontmoetingspunt voor deze gespecialiseerde industriesector’, voegt hij daaraan toe.

Sterke line-up

Diverse leveranciers van machines en apparaten voor de productie en verwerking van golfkarton en vouwkarton hebben hun deelname bevestigd, zoals Baysek Machines, Bahmüller GmbH, Koenig & Bauer AG, Kolbus GmbH & Co. KG, Sun Automation Group, EFI - Electronics for Imaging GmbH, HP PageWide Industrial Corrugated en anderen. Daarnaast zullen spelers uit de printsector op InPrint aanwezig zijn, zoals Xaar plc, Meteor Inkjet Ltd, Seiko Instruments GmbH, People and Technology, Siegwerk Druckfraben, AG & Co. KGaA en Sun Chemical en anderen.

Gratis seminars

Tijdens de gratis Open Seminars van CCE International wordt de focus gelegd op de laatste trends en onderwerpen in de productie en verwerking van golfkarton en vouwkarton ‘Het is geweldig programma waarin diep ingegaan wordt op cruciale onderwerpen voor de branche, zoals duurzaamheid, digitalisering en meer. Het biedt ook een extra platform voor exposanten om zichzelf en hun processen te presenteren’, stelt Gerlinde Kasa, Event Manager Converting, Paper & Print Events. Er zijn nog enkele slots beschikbaar voor sprekers, en bedrijven die geïnteresseerd zijn daar gebruik van te maken kunnen in contact komen met het CCE International Team.

Het volledige seminarprogramma zal later worden gepubliceerd. Meer informatie over CCE International 2023 is te vinden op de officiële website.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief