Abonneren  Inloggen

Goedkeuring Europese Commissie voor overname De Jong Packaging Group

1 december 2022

Stora Enso heeft goedkeuring gekregen van de Europese Commissie om door te gaan met de in september 2022 aangekondigde overname van De Jong Packaging Group. De transactie zal naar verwachting begin 2023 worden afgerond.

In september maakte De Jong Packaging Group het nieuws van de overname bekend. Met de overname wordt de aanwezigheid van Stora Enso op de Europese markt versterkt. De gecombineerde productiecapaciteit voor golfkarton van De Jong Packaging Group en Stora Enso’s Packaging Solutions bedraagt meer dan 2 miljard m2, inclusief De Jong Packaging Group’s lopende uitbreidingsprojecten die naar verwachting tegen 2025 voltooid zullen zijn. De ondernemingswaarde van de transactie die in september genoemd werd was circa EUR 1.020 miljoen, waarvan EUR 250 miljoen aan IFRS-lease activa en -verplichtingen.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters