Abonneren  Inloggen

NDSM PRINTers MARKET op zaterdag 13 mei

12 mei 2023

Morgen vindt de zomereditie van de NDSM PRINTers MARKET plaats. Van 12 tot 19 uur wordt er, in en buiten de werkplaats van de Grafische Werkplaats Amsterdam, handgemaakt drukwerk verkocht van lokale kunstenaars.

De affiche van dit jaar | Credit GWA

‘Wees welkom om te komen struinen, kijken, kopen, een biertje te drinken, en misschien te dansen. Er is dat weekend ook IJhallen (rommelmarkt) in de loods, dus vervelen ga je je sowieso niet op NDSM’, aldus de organisatie. ‘Zeefdrukken, riso, letterpress, lino, houtsnede, boeken, houten letters die we over hebben- alles is te koop. Of bijna dan.’

GWA | NDSM PRINT biedt cursussen op het gebied van verschillende ambachtelijke technieken als letterpress, lino, houtsnede en boekbinden, en educatieve programma’s, bedrijfs- en familie uitjes. De Grafische Werkplaats Amsterdam is gevestigd aan het NDSM-plein 27, 1033 WC Amsterdam.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters