Abonneren  Inloggen
Van onze partner HP Netherlands BV

HP-webinar demonstreert hoe milieubewustzijn print service providers kan helpen groeien

22 juni 2023

HP organiseert een speciaal webinar, getiteld 'Six key principes on how to win with sustainability', om te demonstreren hoe een milieubewuste aanpak print service providers (PSP's) kan helpen nieuwe klanten te vinden en hun bedrijf laten groeien. Het gratis webinar vindt plaats op 28 juni en bevat input van deskundige sprekers van HP en duurzaamheidspecialisten uit de bredere industrie.

De sessie, die plaatsvindt op woensdag 28 juni om 11:00 uur, richt zich op de zes stappen die printbedrijven kunnen zetten om duurzamer te worden, en legt de nadruk op de verschillende voordelen die dit zal bieden voor hun bedrijven en klanten. Het evenement wordt gehouden in het Engels, met simultaanvertalingen in het Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees en Pools.

Mariana Quelhas, Iberia Marketing Manager bij HP, zal de sessie inleiden en enkele van de belangrijkste aandachtspunten voor de aanwezigen in kaart brengen. Steve Lister, Head of Sustainability voor POPAI UK en Ierland, en Noëlle Peutat, Global Strategic Sustainability Lead bij HP, zullen vervolgens sessies leiden over duurzaamheid en hoe dit een onderscheidende factor kan zijn voor printbedrijven.

Live Q&A-sessie

Deelnemers leren over de zes belangrijkste principes, waaronder productontwerp, materialen, toeleveringsketen, productie, logistiek en verpakking, en recycling aan het einde van het gebruik. Daarnaast krijgen de aanwezigen de gelegenheid om tijdens een live Q&A-sessie aan het einde van het webinar vragen te stellen over duurzame praktijken in gedrukte vorm met experts.

Duurzaamheid is nu een must voor alle bedrijven, legt Noëlle Peutat uit, Global Strategic Sustainability Lead bij HP. ‘We willen PSP's laten zien hoe ze kunnen winnen met duurzaamheid en hoe het een onderscheidende factor kan zijn voor hun klanten. Het webinar zal laten zien hoe HP de beste partner is om je tijdens deze reis te vergezellen, waarbij de aanwezigen voorbeelden zien van initiatieven die HP heeft genomen om PSP's te ondersteunen bij de verduurzaming van hun bedrijven.’

Klik hier voor meer informatie over het webinar en om je aan te melden