Abonneren  Inloggen

Digital Master

21 november 2023

De Asteria Labels & Packaging Group en BOBST bereikten deze zomer een overeenkomst waarbij de groep een aantal BOBST Digital Master etikettendrukmachines installeert bij een aantal locaties in Europa.

Asteria Group, opgericht in België in 2020, is een grote speler in de Europese label- en packagingmarkt. De groep bestaat nu uit 33 bedrijven in België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Nederland en Spanje. De Digital Master wordt omschreven als een ‘alles-in-een’ productieplatform met smartlabel-oplossingen in het segment narrow mid-web printen en converteren. De etikettendrukmachines in de Digital Master-serie combineren flexodruk en inkjet en zijn volledig gedigitaliseerde en geautomatiseerde productielijnen, van printen en afwerken tot stansen.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van PRINTmatters