Abonneren  Inloggen
Van onze partner Domino Benelux

Maak kennis met de Domino, de N730i- de nieuwe standaard voor het printen van labels met inkjettechnologie

17 januari 2024

De Generatie 7 digitale kleurenlabelpers N730i maakt gebruik van het nieuwste inkjettechnologieplatform en is voorzien van de baanbrekende Brother BITSTAR printkop, met een resolutie van 1200 dpi. De printer levert een uitzonderlijke en betrouwbare printkwaliteit bij hoge productiesnelheden.

Door een combinatie van de kleinste druppelgrootte van 2,1 pl en nominale druppelgroottes van 2,8 pl en 3,3 pl, zorgt de Brother BITSTAR printkop voor een constante inktdichtheid op de hele afbeelding. Dat betekent scherpere randen en natuurlijkere kleurovergangen, met een uitzonderlijke printkwaliteit als resultaat. Unieke en gepatenteerde drielaagspolykristallijne micropiëzotechnologie minimaliseert interferentie van de druppels en zorgt voor een nauwkeurige nozzle-aansturing, wat een optimale plaatsing van de druppels en ongeëvenaarde printresultaten oplevert.

Digitale labelpers

De digitale kleurenlabelpers N730i is uitgerust met de nieuwe, gebruiksvriendelijke SunLight grafische gebruikersinterface (GUI) van Domino, die flexibel, volledig intuïtief en vergaand te personaliseren is. In combinatie met de algemeen bekende en verbeterde i-Tech-technologiefuncties is de N730i efficiënter, gebruiksvriendelijker, functioneler en betrouwbaarder geworden, met als gevolg meer output, een grotere winstgevendheid en hoger rendement op de investering.

Gepersonaliseerde demonstraties in Nieuwegein

Als u onze N730i in werking wilt zien, delen we graag mee dat ons gloednieuwe Digital Centre of Excellence deze fantastische machine toont, naast onze andere digitale printoplossingen. U kunt niet alleen een afspraak maken voor uw bezoek, maar ook een gepersonaliseerde demonstratie op de N730i aanvragen. Ons demoteam leidt u graag rond in onze vestiging in Nieuwegein en ontvangt u zolang u dat wenst.

Kom ons binnenkort bezoeken in Nieuwegein!
Om u in te schrijven voor een bezoek kunt u contact opnemen met uw lokale Domino-vertegenwoordiger of via onze website.

foto: Naomi Hofman, de N730i expert in het Domino Digital Centre of Excellence in Nieuwegein