Abonneren  Inloggen
Van onze partner KYOCERA Document Solutions

Kyocera toont gloednieuwe inkjetproductieprinter tijdens drupa 2024

18 maart 2024

Binnen een paar maanden laat Kyocera in Düsseldorf haar visie op de toekomst van de commerciële inkjetprintsector zien. Tijdens drupa 2024, dé vakbeurs voor printtechnologieën, zal Kyocera in hal 8a/C20 de gloednieuwe TASKalfa Pro 55000c onthullen, een primeur voor de Europese markt. Het succesvolle eerste model, de TASKalfa Pro 15000c zal ook aanwezig zijn. Gedurende het hele evenement zal de kracht van de inkjettechnologie van Kyocera worden gedemonstreerd, evenals de kleine footprint en het grote potentieel van beide machines.

De TASKalfa Pro 55000c werd eerder getoond op de PRINTING United Expo 2023 in Atlanta en overtuigde de bezoekers aan de overkant van de Atlantische Oceaan al. Nu kan de nieuwste inkjet-innovatie van Kyocera van 28 mei t/m 7 juni door de professionals beoordeeld worden in het expositiecentrum van Düsseldorf.

Kleine voetafdruk, hoog potentieel

‘Onze hele organisatie is enorm enthousiast over de terugkeer van Kyocera naar drupa. En deze keer is de TASKalfa Pro 15000c niet het enige model’, zegt Erik Wolthuis,  marketing manager van Kyocera Document Solutions Nederland. ‘Met de TASKalfa Pro 55000c laten we zien dat de toekomst van productieprinten in de inkjettechnologie ligt en dat Kyocera de uitdagingen van talloze sectoren blijft aanpakken en hun behoeften centraal stelt bij het ontwikkelen van nieuwe producten. De TASKalfa Pro 55000c combineert onze beste innovaties. Met de mogelijkheid om met hoge snelheden levendige kleuren te printen op een breed scala aan offset gecoate media verwachten we dat dit nieuwe model indruk zal maken in de veeleisende grafische sector.’

Net als het eerste model is de TASKalfa Pro 55000c zeer energie-efficiënt en vergt minimaal onderhoud. De veelzijdigheid van de media die gebruikt kan worden overtreft die van de TASKalfa Pro 15000c. Er zijn dus geen grenzen aan de productiviteit en creativiteit van de gebruiker.

Bezoekers van drupa 2024 krijgen de kans om beide inkjetproductieprinters te zien in hal 8a/C20, waar experts van Kyocera aanwezig zullen zijn om de talrijke toepassingen van de modellen te bespreken en vragen te beantwoorden over de baanbrekende technologie van Kyocera.

‘Het groeiende inkjetportfolio van Kyocera weerspiegelt de voortdurende inzet van onze organisatie om innovatieve pioniers te zijn’, besluit Erik Wolthuis. ‘Wij verwachten dat de TASKalfa Pro 15000c en de TASKalfa Pro 55000c de sterren van de show zullen zijn tijdens drupa 2024.’

Wil je meer weten over deze machines of een afspraak inplannen voor de Drupa?
Neem dan contact op met Erik Wolthuis via erik.wolthuis@dnl.kyocera.com
Of bekijk hier de Kyocera partnerpagina.