Abonneren  Inloggen
Van onze partner Domino Benelux

U bent uitgenodigd! - Domino Spectrum Event 2024

17 mei 2024

In 2022 organiseerde Domino met veel enthousiasme het eerste Europese Spectrum evenement, ter
gelegenheid van de onthulling van het nieuwe Digital Centre of Excellence in Nieuwegein, Nederland. Het evenement kreeg zoveel positieve feedback uit de markt, dat zij met veel enthousiasme het tweede Europese Spectrum Event aankondigen. U bent van harte uitgenodigd om daar deel van uit te maken!

Tijdens dit open evenement zijn er presentaties van een belangrijke econoom over de toekomst van
digitaal printen, live technologie-demonstraties, tentoonstellingen van onze geselecteerde partners
en paneldiscussies met de focus op het ontdekken van het "Onbenutte potentieel van digitale
oplossingen".

"Putting Print into Practice"

De 17e september heeft als titel: "Putting Print into Practice"- waar u de kans krijgt om uw eigen monsters af te drukken op onze Domino Digital Printing technologieën. Op 18 september zal "The Untapped Potential of Digital Solutions" worden onthuld, waarbij spelers uit de industrie zoals klanten, leveranciers en partners, worden uitgenodigd om de toekomst van digitaal printen te verkennen. Daarnaast is er meer leuks gepland, zoals een georganiseerd diner in een lokaal restaurant in Utrecht, foodtrucks en nog veel meer. Op de evenementpagina is de gedetailleerde agenda te lezen.

Dit is een exclusief evenement met beperkte zitplaatsen. Klaar om Domino te vergezellen op het 2e Europese Digital Spectrum Event? Dan kunt u zich inschrijven door het inschrijfformulier op de evenementpagina in te vullen.

LET OP: Domino kan alleen hun onderhandelde hoteltarieven garanderen voor diegenen die hun hotelaanvraag bevestigen voor 1 augustus. Elke registratie na deze datum wordt nog steeds bevestigd, maar er kan geen verdere assistentie verleend worden met uw hotelarrangementen.

Domino verzorgt pendeldiensten voor de duur van het evenement tussen het hotel en het Digital Centre of Excellence.