Abonneren  Inloggen

VIGC organiseert 10e editie Het Congres

10 juli 2024

Op 24 oktober 2024 organiseert VIGC bij Lamot in Mechelen de 10e editie van het jaarlijkse Congres. Deze jubileumeditie heeft als thema ‘Een kwarteeuw passie voor innovatie in print!’.

Het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie (VIGC) werd in 1999 werd opgericht om digitalisering in de grafische sector te stimuleren. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de organisatie spraken we onlangs nog met met directeur Jos Steutelings en voorzitter Guy Lauwers.

In 2015 vond Het Congres voor de eerste keer plaats. Het doel van het evenement is al die jaren onveranderd: door het samenbrengen van toonaangevende innovators binnen de grafische sector onafhankelijk advies geven om de competitiviteit te versterken.

Het 25-jarig jubileum zal zeker gevierd gaan worden tijdens het Congres. Met een gevarieerd programma van interviews, bedrijfscases, nationale en internationale sprekers, paneldiscussies en een exclusief optreden van comedian Kamal Kharmach streeft het VIGC opnieuw naar een succesvolle editie.

Meer informatie is te vinden op de website.


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief