Abonneren  Inloggen

Albyco

Gebruikmakend van een flatbed vacuümtafel en digitale aansturing, produceert de Duplo PFi Blade B3+ bijvoorbeeld verpakkingen in kleine oplagen, kaarten op maat en etiketten zonder dat er speciale gereedschappen vereist zijn.

Wij helpen! 

Albyco biedt creatieve oplossingen voor de kwalitatieve hoogwaardige afwerking van alle print- en drukwerk. Voor inbindenlamineren en digitale documentafwerking hebben wij de beste producten in huis! Zo bieden professionele lamineerapparaten de beste bescherming voor uw documenten. Bind in met onze diverse inbindmachines. En vertrouwelijke documenten vernietigt u zorgvuldig met een kwalitatieve papierversnipperaar. Bij Albyco vindt u altijd de juiste oplossing!

Voor print en offset

Met de komst van digitale printsystemen, naast de traditionele drukpers, is er veel veranderd op de grafische werkvloer.Door de hoge afdrukkwaliteit en alsmaar dalende kostprijs van de digitale workflow heeft dit een grote verschuiving in de markt teweeggebracht.

Technische Dienst

Albyco beschikt over een volledig geoutilleerde technische service-afdeling. De technisch specialisten ondersteunen uw organisatie op het gebied van onderhoud, advies en reparaties.


Contactgegevens

www.albyco.com
Elschot 2
4905 AZ Oosterhout
+31 (0)16 - 248 62 86

Ook partner worden?

Meld je aan als partner

Nieuws over Albyco