Abonneren  Inloggen

Xerox

Over de hele wereld worden meer dan 50 biljoen pagina‘s per jaar afgedrukt, en toch wordt slechts 3% daarvan digitaal geprint. De unieke mogelijkheden van Xerox digitale printoplossingen zullen u helpen deze groeiende digitale printmarkt te betreden en aan de veranderende behoeften van uw klanten te voldoen.

Onze innovatieve technologie in automatisering, baanbrekende inkjetproductie en digitale persen helpen u op een geautomatiseerde en efficiënte manier gemakkelijk schitterende resultaten te creëren en dat terwijl u uw kosten verlaagt. Met schaalbare productieprinttechnologie voor een breed scala aan drukkerijen (waaronder huisdrukkerijen, commerciële drukkerijen en bureaus) zijn de mogelijkheden voor digitaal printen, en de voordelen die dat met zich meebrengt, eindeloos.

Een dergelijk voorbeeld is personaliseren. Personalisatie voegt waarde toe. Verbeter de resultaten met een rijkere, spannendere ervaring voor uw klanten en prospects. Val op en stimuleer groei op een impactvolle manier.


Contactgegevens

www.xerox.nl
Rijnzathe 12
3454 PV De Meern

informatie@xerox.com

Ook partner worden?

Meld je aan als partner

Nieuws over Xerox